Duidelijk. Gelukkig is het mei. Wat leerde ik van één week zonder stroom. Blog 14/2222

Anna-Maria
op vrijdag 01 mei 2015 om 23:38 uur

 

Ik probeer niet teveel van de meivakantie te genieten. Het is gewoon té leuk.

Zoveel liefde, zo fantastisch. Geluksgevoel bij elk oogcontact. Familie is magisch.

Nog even en ze zijn het huis uit en zit ik met theezakjesborsten aan de keukentafel te grienen "Is het nu alweer voorbij?"

Daarom koos ik voor een week stroomloos. Eén week lang samen in een boshuisje zonder water, zonder elektra. Geen Wifi...alleen geluiden van een specht en de zee in de verte. 

Deze week dus.

Laat ik het zo zeggen: Het was niet het succesvolle, 'samen huppel-week'-gevoel waar ik op hoopte.

Na één dag hadden we het allemaal  wel gezien. Stervenskoud en er was toch elektra. Dammit. Dan maar weer kopje onder. Op volle snelheid het leven in. Karten, lasergamen, bloggen. lijstjes schrappen, Netflix, fastfood valkuilen. En lekker werken.

 

Nieuw! Dit is zo lachen... We waren voor de eerste keer ermee in Rotterdam! Ken je dit? Bubble Footbal. Ik zorg voor competitie, de ballen en leuke actieve en coole begeleiders voor een topdag! Go! Hierr zie je wat het is.

 Oh Cor... Je bril ligt nog op het Puur Utrecht kantoor.

 

Totaal verkeerde afslag... eindelijk gelukt!  Rennen door de bollen gevoel!

Dat GTD slaat totaal door. Ik kan niet meer zonder lijsten. het is manisch. Het huis is nog nooit zo leeg geweest. Mijn inbox trouwens ook niet.

Vergaderplek Amsterdam is nog niet ZEN. Verhuizing ebt niet weg. Boven nu wel de vergaderplek een nieuwe vloer. Wég met blauwe sterren vloerbedekking. Dit is Puur.

 

 Mooi! Nu nog alles op zijn plek.

Andere vergaderplek is wel bijna af. Heeft nu al een goed gevoel.

Bijna af.

 

 

Dus wat leerde ik van een week zonder stroom?

 

Niets. Maar dan ook totaal niets!

Nou ja... dat het slim is om heel veel geld te betalen voor een houten hut. Je sluipt gewoon snel terug naar je huis met bad, open haard, wifi en boeken. Clou is dat niemand dat weet en je gewoon een hele week enorm geniet van je gezin en familie. Denk dat ik dit elke vakantie ga doen.

 

 

Sssst...niet verder vertellen.

Zonder telefoontjes...gewoon lekker samen. 

Reacties op Duidelijk. Gelukkig is het mei. Wat leerde ik van één week zonder stroom. Blog 14/2222

Plaats jouw reactie