DIT IS DE WARE WEG

Anna-Maria
op vrijdag 18 november 2005 om 14:25 uur

 

Hij heeft het licht gezien
Schuldige is sinds kort ervarings-evangelist voor de jongerensite van het nibud..

Na een leven vol zonde/geld over de balk smijten is hij op het rechte pad. Schuldige leeft van enkele euro's per dag. De auto staat leegereden voor de deur, geen vertier en hij moet verplicht kilo's chinees inslaan bij een goede aanbieding.

Trots was ik vandaag toen ik de slagzin las OP=OP. Verderfelijke verbrassers als ik hebben natuurlijk de wijsheid in pacht.

Ik wens schuldige veel plezier met zijn schaarse verzetje: Zijn ex-vriendin en schoonouders nemen hem binnenkort gratis mee op vakantie.

Hoop nog veel van hem te leren nu de magere jaren onze kant op komen.


Reacties op DIT IS DE WARE WEG

Schuldige 18/11/2005 | 17:18 uur
Wat een complimenteus logje, ik word er haast verlegen van! Dankjewel, lief van je! Schuldige blijft voorlopig nog wel even loggen (en hier langskomen ook trouwens). (Enne, die pinpas arriveerde vandaag, hij ziet er super uit maar ik kan er eventjes niet zoveel mee ;) )
 
anna-maria 18/11/2005 | 23:01 uur
@ schuldige bedankt voor de tip ik bestelde een pinpas met een boze Arthur erop. Staat voor: niet met geld smijten mama
 
Plaats jouw reactie