Dit is Chilly Gonzales. Hier thuis zijn we dol op Gonzo.

Anna-Maria
op zaterdag 14 augustus 2010 om 17:55 uur

 

Ik vind dat het leven pas zin heeft als je het met totale bezetenheid leeft. Te veel, te lang, te erg.

Moet bekennen dat een huis in Aalsmeer daar niet echt in past... maar dan kom ik weer met een andere theorie aan; "Saaiheid is goed voor de kinderen." Je snapt het... water bij de wijn.Het einde van de zomervakantie is in zicht en ik kan niet wachten tot ik weer opgeslokt word door werk.

Daarom was de internetontmoeting met Chilly Gonzales nodig. Via @jruis ( dandy) klikte ik op een video en het greep me. De (gemaakt of echte?) jachtigheid en de muziek die pas echt goed en rauw klinkt bij de driexc3xabnvijftigste replay.

Vond het daarom niet raar om bij mijn zoektocht naar Chilly te ontdekken dat hij een wereldrecord op zijn naam heeft staan. in Parijs speelde hij het langste soloconcert ooit. Past bij hem. En past mijn favoriet soort mens. Zo jammer dat ik die uren heb gemist.

Site Chilly Gonzales. (echte naam Jason Charles Beck)
Chilly op twitter

ps; om je nieuwsgierigheid te stillen... het record  27 uur, 3 minuten en 44 seconden.
Hier vind je de hoogtepunten op Ustream.

Reacties op Dit is Chilly Gonzales. Hier thuis zijn we dol op Gonzo.

Xiwel 15/08/2010 | 12:37 uur
Zeker aardig, maar ik heb toch meer met Speedy Gonzales. :-)
 
anna-maria 15/08/2010 | 14:03 uur
@Xiwel Chili con carne is ook erg goed ;-)
 
Plaats jouw reactie