Discipline is niet moeilijk. Gewoon een kwestie van zware schoenen en naar beneden kijken.

Anna-Maria
op vrijdag 10 oktober 2014 om 00:02 uur

 

Mijn discipline wordt vaak geknakt door

dat idee
nieuw in plaats van afmaken
familie moetjes
gezwets in de ruimte
verveling
kwaadheid om onbenul

Mooi motto kwam ik tegen deze week : Discipline is kiezen tussen wat je  echt NU wilt en wat je echt het allerliefst wilt?! Wat wil ik het allerliefst? 

Een leven met maar 10 minuten email per dag.
Vaker mee met events in plaats van thuis plannen en avonturen tikken.
Minimaal één goed gesprek per dag met iemand die me beter en sneller maakt.
Sites en bedrijf die naadloos bij elkaar passen.
Een radioprogramma met bizar goede gasten, weetjes en community gevoel. Samen sterk.
Een boek maken a la George Lois. Vol humor en gewiekstheid. Nee...schrijven hoeft niet.
Meer Puur reuring. Meer video's, meer online, meer producten, meer lol.
Elke dag bloggen.

Laat ik maar met dat laatste beginnen. En dan ook elke dag. FIJN! Vanaf nu elke dag een vette blog. Oh ja... ter afsluiting ook een goed filmpje. Kan ik! Kwestie van discipline. En lol! Lees je mee elke dag? 

Zo cool en krachtig dit!  Kiesza live bij Kiss FM.  Nee het is niet alleen een lenig poppetje met een te strakke broek.  Ze heeft sound en een slechte smaak. Hou ik van! 

Reacties op Discipline is niet moeilijk. Gewoon een kwestie van zware schoenen en naar beneden kijken.

Archana 11/10/2014 | 09:06 uur

Zo herkenbaar voor mij wat je beschrijft in je blog! Geeft mij weer een kriebel in mijn hoofd om door te gaan met alles waar ik happy van word :) FOCUS is mijn favoriete woord op het moment. Als jij elke dag gaat bloggen, dan ga ik ze elke dag lezen. xx

 
marloes 11/10/2014 | 09:32 uur

Ik merk dat ik steeds vaker gevangen word door beeld en dat ik daar iets mee wil doen. Geen fotoblog, hoe leuk dan ook, maar weer meer een combinatie van beeld,gedachtes, gevoel en tekst...Niets doen voelt zo als zinken in drijfzand

 
Plaats jouw reactie