DIEPGANG

Anna-Maria
op donderdag 25 januari 2007 om 16:07 uur

 

Nest_1

Over een week verwissel ik weer van nest.

Het doemscenario is zes weken voordat ik thuis kan internetten.

Lijkt me een mooie tijd voor bezinning. Wat wil ik nou met mijn schrijfdrang en de 24 uur die er in een dag zitten?  Mijn columns in het plaatselijke krantje waren een groot succes maar gaven me maar een tijdelijke kick. Mijn politieke interview vorige week gaf alleen maar ellende (verkeerde naam bij foto) en werd geamputeerd door vormgever en advertenties. Mijn inzet voor activiteiten clubjes her en der saboteren het familieleven en nu weer dit.

Ik denk dat ik deze week knopen ga doorhakken en mijn energie ga besteden aan dingen die mij lief zijn en passen in die luttele uurtjes per dag die ik wakker beleef ; familie, werk en natuurlijk bloggen.

Die drang moet toch ergens naar toe.

Reacties op DIEPGANG

Denise (VrouwOnline) 25/01/2007 | 17:18 uur
'Mijn columns in het plaatselijke krantje waren een groot succes maar gaven me maar een tijdelijke kick.' Herkenbaar. Ik schrijf ook stukjes voor een lokale krant (xc3xa9n voor een vrouwenwebsite), maar soms is het van te voren leuker dan wanneer het xc3xa9cht geplaatst is. Net als een paar boeken waar ik aan heb meegewerkt. De verwachte euforie mijnerzijds bleef toch wel een beetje uit. Want je gaat niet elke boekwinkel in om je boek vervolgens omhoog te houden en te roepen: 'Kijk eens, heb xc3xadk geschreven!'. ;-) Succes met je bezinning. Kan geen kwaad je ook even met andere dingen bezig te houden toch?
 
marina 25/01/2007 | 23:03 uur
@Denise: dat moet je juist wxc3xa8l doen, in elke boekwinkel je boek bejubelen!
 
anna heeft gelijk 26/01/2007 | 22:08 uur
@ denise...leuke log en buik heb je! Ben het met Marina eens. Maar ben blij dat jij het ook zo voelt het maken en de voorpret is vaak leuker dan het gedrukte resultaat...daarom is loggen zoveel spannender.
 
Yukiko 28/01/2007 | 09:28 uur
Ik heb ook een tijd columns geschreven, voor 'Kindjeopkomst' en voor een 'wannabe'lifestylewebsite. Ik vond het destijds wel leuk, maar de verplichting maakte het minder leuk, dat is alleen maar vol te houden als je er rijkelijk voor betaald krijgt. Althans, dat geldt voor mij dan hoor, omdat ik altijd al moeite heb gehad met 'verplichtingen'.
 
anna heeft gelijk 28/01/2007 | 22:58 uur
@ yukiko daar hebben ik en mijn jongste ook moeite mee...
 
Plaats jouw reactie