Deze Youtube is niet normaal zo goed en precies de juiste snelheid. Zet je schrap!

Anna-Maria
op donderdag 22 juni 2017 om 21:01 uur

 

YOUTUBE TIP.

Zo zou elke geschiedenis les moeten zijn. Dit is een tip van mijn jongste zoon Alexander(15)

Deze film is TREMENDOUS AMAZING! Ik hou van Alexander's humor, smaak en tips. Als hij iets roept dat is het bijna altijd een schot in de roos.Kijk naar deze film. Hij is twintig minuten BOMVOL geschiedenis, goede grappen en hele foute jingles.

De maker is Bill Wurtz. Zijn Japan youtube ging eerder al als een speer.  Bovenstaande video ging op de eerste dag al belachelijk viral.En dan bedoel ik: op  de eerste dag (10 mei 2017) 3,2 views en na zijn eerste week al 13 miljoen views!
 

Geeft feilloos  aan hoe educatief YouTube kan zijn. Denk wel dat veel mensen na de eerste keer kijken nog drie keer  terug hebben gekeken om alles woord voor woord te snappen. Man man man wat is dit snel!

 Ik zou stiekem willen dat de wereld altijd deze snelheid en informatiedichtheid had. Maker Wurz is ook fascinerend. Hij stopt de You weer terug in de Youtube. 

 

 

Maker Wurz kreeg voor zijn eerdere video over de geschiedenis van Japan al een Shorty Award ( soort Oscar voor de beste social online wereld) 

Dit vind ik ook mooi:  luisteren wat andere Youtubers ervan vonden.  Ok...hij was Canada vergeten. Maar ze zijn het met de rest van de wereld eens. Hadden we dit maar gekregen op de Middelbare school. dan was het zo veel lekkerder geweest. 

Reacties op Deze Youtube is niet normaal zo goed en precies de juiste snelheid. Zet je schrap!

Plaats jouw reactie