DE VOETBAL KONING

Anna-Maria
op donderdag 20 september 2007 om 23:45 uur

 

Bloedserieus die vaders langs de lijn.

Je kent het wel...beste stuurlui. Arthur is nog steeds onafscheidelijk van zijn bal. Hij kijkt voetbal dvd's, speel op de play station voetbal en traint twee keer per week en dan wedstrijd op zaterdag.

Vorige week dinsdag kon ik eindelijk eens mee. Natuurlijk wonnen ze door mijn kleine Huntelaar 8-2. Vijf goals van mijn bloedje, waarbij ik de wave deed. In m'n uppie.

Even voorstellen...

Reacties op DE VOETBAL KONING

mack 21/09/2007 | 08:21 uur
Maurice en Arthur naast elkaar. Koningskoppel.
 
wilgengebroed 21/09/2007 | 09:18 uur
En allebei in t echt ook schatjes!!!!
 
Marion Groeneveld 21/09/2007 | 12:28 uur
Hoi Anne-Maria! Komt Esther zojuist naar mij toe, dat er een filmpje van Maurice op jouw log staat. Nou, we hebben de lunch even aan de kant geschoven en eerst op zoek gegaan naar het desbetreffende filmpje. Leuk zeg!! Volgens mij hadden alle mannen al heel hard gewerkt! ;-) Ik ga nog even verder 'neuzen' op je log. Vrolijke groetjes van die andere "voetbal"moeder!
 
Plaats jouw reactie