DE SPIN

Anna-Maria
op vrijdag 22 september 2006 om 21:50 uur

 

Herfst

Ik vrees de spin niet.

Wel de muis, de kakkerlak, de toekomst, de blauwe brief, de slaap, het venijn, de eenzaamheid, de winter en de te vroege dood.

Toch zou het zonder maar saai zijn.

Reacties op DE SPIN

Jan H 23/09/2006 | 00:56 uur
.. En als ik je nu eens vertelde dat je je helemaal nergens zorgen om hoeft te maken? En als je je dan zou realiseren, dat dat altijd al zo is geweest, elke keer dat je dacht dat je je zorgen maken moest, dat dan achteraf altijd bleek dat dat niet nodig was. Zou je dan nog steeds je ogen stijf dichtknijpen en je vingers in je oren proppen en hardop 'lalalalalala' zingen? Ja hxc3xa8?
 
het venijn en de eenzaamheid lijkt me wel eng...
 
femme fatale 23/09/2006 | 12:39 uur
Op weg naar de lagere school liepen wij door een park. s'Ochtends in de nazomer, wanneer de spinnewebben vol met mooie druppels water zichtbaar waren, zoals op jouw foto, zochten alle kinderen een kort fexibel takje, die je met de twee uiteinden in 1 hand vasthield (in de vorm van een cirkel) en daarmee 'vingen' wij dan zoveel mogelijk spinnenwebben, zonder spin natuurljk! Aan het eind van het pad wreef je dan voorzichtig over de spinnenwebben met de duizenden kleine druppeltjes en dan had je plotseling een 'spiegeltje' in je hand. Op het kippebruggetje voor school gooiden we ze in het water. Al die arme dakloze spinnen!
 
Natasza 23/09/2006 | 15:50 uur
Ook ik vrees de spin niet, echter om 5am in de ochtend slaapdronken in de auto stappen om naar Brussel te rijden en dan met je gezicht vol in een spinnenweb lopen die voor je deur is gemaakt, is ook niet echt fijn. LOL. Mooi stukje en een prachtige foto. Carpe Diem Natasza
 
Erik 24/09/2006 | 00:34 uur
Een te vroege dood, ik heb nog zo veel te doen, te zien, te beleven. Kom maar op met de spinnen, de kakkerlakken etc. alles went. Een vroege dood is zoiets als een onterechte rode kaart.
 
Yukiko 24/09/2006 | 08:48 uur
@Femme fatale, deden wij ook! Inclusief de brug, liepen wij hetzelfde pad? ;-) Spinnen en muizen, het maakt me niet uit, maar kakkerlakken zijn ook niet mijn vrienden, heb er trouwens in NL nooit mee te maken gehad, wel in het buitenland... ril.
 
bart 28/09/2006 | 21:20 uur
knappe foto!
 
Plaats jouw reactie