DE SMAAK VAN HET VERLEDEN

Anna-Maria
op zondag 13 mei 2007 om 20:14 uur

 

Ik ontmoet vaak prachtige mensen tijdens mijn werk.

Mijn werk zorgt voor adrenaline-achtbaan avonturen van feest naar feest. Lange dagen maken mijn leven minder kort. Een vuurwerk van geluksmomenten en gesprekken als beknopte biografiexc3xabn.

Een verhaal  zingt al weken in mijn hoofd. Hij vertelde me over zijn jeugd in Polen,de geuren het leven als boerenjongen. Dan de reis als achtjarige jongen naar New York, het succes en de dag dat hij z'n zoontje voor het laatst naar bed bracht.

Zijn grote liefde en de noten en fruitbomen die hij nu plant voor zijn tweede zoon. Zodat hij later proeft en weet wat de oorsprong van alles is. Het leven gaat snel. Twijfel nooit...zorg dat het mooi wordt!

Reacties op DE SMAAK VAN HET VERLEDEN

Koosje 14/05/2007 | 12:57 uur
Wat mooi gesproken.. diepe tekst!
 
Marloes 15/05/2007 | 15:16 uur
Prachtig Anna Maria, helaas zijn we dit meestal ook al weer snel vergeten.
 
Plaats jouw reactie