De nieuwsbrief van Henk-Jan Winkeldermaat is terug!

Anna-Maria
op zondag 16 augustus 2009 om 10:19 uur

 

Punkmedia Nieuwsbrief #3

En zo komt alles weer goed.

Het ongevraagd adviesbureau is terugMarina schrijft eindelijk weer wat vaker en HENK-JAN is weer begonnen met zijn nieuwsbrief! Eindelijk. Hou zo van zijn foto's en woorden.

Voelt als thuiskomen. net zoals toen...drie huizen geleden. En ze zijn er gelukkig bijna allemaal nog. Mack, JolieRoos, Loesje, Ronald , Nirvana , Xinix en Yukiko ....

De ontdekking van de logwereld in 2005 was voor mij een verademing. Toen was de wereld zo traag. Twee kinderen onder de twee, verstopt in een gouden kooi achter een slagboom in een villapark, omringd door kerk en angst.

De logwereld zorgde voor een lijntje naar sneldenkers en creatievelingen. Maakte mij scherp en liet me harder lachen.

Nu ben ik vijf jaar verder...en heb nieuwe pareltjes gevonden. De log van @10inc , de getekende log van haar lief @Rust, de log van Marco Derksen.

De enige die ik nog steeds mis is Wilg...waar ben je gebleven? Je laat je toch niet opslokken door zoiets vluchtigs als twitter? ;-)

Reacties op De nieuwsbrief van Henk-Jan Winkeldermaat is terug!

Xiwel 16/08/2009 | 12:30 uur
Wilg is verhuisd naar een eigen domein http://wilgengebroed.nl/ Alleen spreken haar schrijfsels mij (en veel anderen) niet meer zo aan. Zelf mis ik Polderzilver wel een beetje. Die is naar mijn idee ook niet vertwitterd. Twitter (te chatterig) en Hyves/facebook (te inkennig/kliekig) spreken me niet aan. Ik ben dus een beetje veroordeeld tot het webloggen.
 
Anna-Maria 16/08/2009 | 12:42 uur
@xiwel Polderzilver had ik al opgeschreven...maar toen toch weer gewist. Te lang hopen maakt te droevig. En dat van Wilg...hoop dat dit haar het zetje geeft...;-)
 
Plaats jouw reactie