De hangende hond en de mooiste muziek sinds tijden.

Anna-Maria
op dinsdag 14 november 2017 om 22:20 uur

 

Aan tafel probeerde ik het uit te leggen. Yoga.

 
De Hangende Hond, de Lijkhouding, de Krijger, de Danser. Ik deed zelfs wat oefeningen voor tussen keuken en de eettafel. Er kwam geen geluid terug. Vanaf de tafel achter lege borden zag ik ze staren vol ongeloof. Waarom weet ik niet.
 
'Yoga is voor mensen die niet kunnen sporten' zei één. Ik haalde mijn schouders op. Heel soepel natuurlijk.
 
Nee je zweet niet door Yoga maar het is niet makkelijk. Als je het goed doet dat geeft het je superpowers. Beheersing van lichaam en geest. Mijn yogalerares is echt een pro. Als eventdier weet ik dat dingen alleen goed werken als iets kwaliteit heeft. Haar les klopt van opbouw tot einde.
 
Vanavond was het einde dit: Een Koreaanse pianist met zomaar 50 miljoen hits op VIMEO. De melodie start en nam mij mee. Wat ik dacht? Ik visualiseerde mijn bedrijf. Ik hoorde tonen en harmonie. Mijn bedrijf is als een school vissen... op afstand is het een onbegrijpelijke krioelende massa. Maar er is een ritme, een cadans. Samen zijn we niet te verslaan en ongrijpbaar.
 
Nee het is niet sneu als je bij Yoga aan je werk denkt, In ieder geval niet als je er een trots gevoel van krijgt.
 
Hier de man en zijn piano. Mag ik je voorstellen aan Yiruma:

Reacties op De hangende hond en de mooiste muziek sinds tijden.

Plaats jouw reactie