DE FRANSE ARK

Anna-Maria
op vrijdag 20 oktober 2006 om 22:59 uur

 

Oude_huisNog een week woon ik in het huis waar mijn kinderen zijn geboren.

In het huis waar ik hele bomen heb laten verdampen en acht keer kerstspullen heb geruimd.

Het huis waar ik ieder jaar vergat bollen te planten en nooit de tijd vond om plat te liggen in de tuin.

Het was een plek dat rust dicteerde in een van de drukste tijden van mijn leven. Dat besef ik nu.

Ik kies voor  een leven op de helft minder vierkante meDe_franse_ark_1ters. Ligbad en open haard laat ik achter. Ik verruil alles voor tijdelijke zekerheden en onzekere tijden.

Toch tikt mijn hart sneller en tel ik de dagen. Ergens wacht een gemeubileerd woonbootje op ons. Klaar om gevuld te worden met liefde en schreeuwende ridders. Alles komt wel goed.

Zou ik daar kunnen internetten?

Reacties op DE FRANSE ARK

Natasza 21/10/2006 | 00:05 uur
Het komt vast allemaal goed, je gaat gewoon nieuwe herinneringen maken. Avontuur maakt het leven waard om te leven. En dit keer heb ik gelijk ;-) Carpe Diem Natasza
 
21/10/2006 | 00:25 uur
Ga je het bij de KPN aanvragen? En zo ja, wil je dan een eerlijk antwoord?
 
Jan H 21/10/2006 | 09:03 uur
Wat ik nog vergat; 'de munt' heeft alles overleeft en wordt aankomende week gepost. Maarr... waar naar toe.....?
 
Marloes 21/10/2006 | 14:35 uur
Op tijd chello bellen en alles komt goed...ooit.
 
Rob 21/10/2006 | 17:29 uur
't zal toch niet ? ..............
 
Jolie 21/10/2006 | 18:15 uur
Een van de (relatief..) eerste XS4ALL-medewerkers is ook al een jaar of 10 vanaf een woonboot online ;-)
 
Yukiko 22/10/2006 | 11:27 uur
Laten we het hopen van wel, ik zou jouw eigenzinnige kijk op het leven niet kunnen missen. Veel succes met de verhuizing!! Die foto is dat zomaar een foto of van je toekomstige schuitje?
 
wilgengebroed 22/10/2006 | 14:31 uur
Mooie nieuwe tijden in een mooi nieuw dorp. De rest komt vanzelf
 
anna heeft gelijk 22/10/2006 | 21:55 uur
@yukiko dat is niet zomaar een foto...dat is een kijkje in mijn ( gemeubileerde) woonbootje! Ik hoorde trouwens net dat internetten een probleem gaat worden. We zitten daar max. 4 maanden..maar als ik wil mailen kan ik met laptop bij de buren aanschuiven.
 
anna heeft gelijk 22/10/2006 | 21:56 uur
@ wilg...ik was vandaag nog bij jou in de straat om een pakket af te leveren...waarom al die vlaggen. is er iemand van het Koninklijk huis/ de burgemeester jarig?
 
mack 22/10/2006 | 22:20 uur
Je zorgt maar dat je daar kunt internetten. Als Nederland het EK wint, kom ik op je dak staan.
 
Yukiko 23/10/2006 | 08:03 uur
DAt ziet er best sfeervol uit (al zou ik dat tafelkleedje er spontaan aftrekken ;-) of heb je dat er juist zelf neergelegd? :-D)
 
bea 24/10/2006 | 13:28 uur
"puntje, puntje, puntje" in je weblog geschiedenis, dat kan ik niet maken !!! Ten eerste, je kennende, wordt alles spannend, juist "spannender". En als ik probeer aan een voorbeeld te denken, dan is het moelijk,... mischien aangst in de Titanic (zo heet de ark !) tijdens de zware winterstorms, of gezelligheid tijdens Ed's verrassing verjaardagsfeest met 50 man op de vloer ???... je kan het zo onverwachts maken !!! Conclusie, wij kunnnen het niet missen... En ten tweede, zullen je logfans wild binnen komen bij me thuis om even wat gehakt maken... Dus, ben ik vandaag bezig om de verbinding goed te krijgen met die overkant, en anders gaan wij gewoon bij KPN en Tele 2, toch ?? groetjes van de franse ark
 
anna-maria heeft gelijk 25/10/2006 | 09:49 uur
@ bea dus de boot heet de TITANOC, oef.
 
anna-maria heeft gelijk 25/10/2006 | 09:49 uur
@ Bea de TITANIC dus
 
Marion (je weet wel van Odin) 29/10/2006 | 12:01 uur
Hoi Annamaria, geweldig zeg je verhalen. Wij zijn ook aan het inpakken. Aaaaaal die dozen.Waar laat je al die troep! We wonen tijdelijk in bij Odin's ouders. Het verbaasd me hoeveel tijd je nog met de kinderen doorbrengt. Ik betrap me er op dat we vooral bezig zijn met de honger te stillen en de meiden mogen ineens heel veel en veel regeltjes worden aan hun laars gelapt. Geef ze eens ongelijk!! vader en moeder staan toch op non-actief dus daar nemen ze het van. Nou ja als we het maar gezellig hebben denken we maar.En bij opa en oma wonen vinden ze vet cool. Groetjes Marion en sterkte in de verhuisstrijd.
 
anna-maria giannattasio 29/10/2006 | 17:32 uur
He Marion en Odin , hier houden we de moed erin. Maar ik zei wel tegen mijn schoonmoeder " Zullen we adoptie maar gelijk officieel maken? ." Want ik zag ze deze vakantie amper. Maar het huis is nu bijna leeg en volgende week slaap ik ook bij familie...we zitten dus in hetzelfde schuitje:-)
 
Plaats jouw reactie