De drang. Altijd weer die drang. Niet te stoppen.

Anna-Maria
op maandag 13 oktober 2014 om 08:14 uur

 

 

Al tijden moest dit. Ik móést radio maken. Kreeg het niet uit mijn hoofd. En het werkt!  Elke maandag tussen zes en zeven is het Uur van Puur. De studio was gezellig en propvol. De mensen leuk. Het uur zo voorbij.

Tuurlijk heb ik de hele dag de zenuwen. En de dag daarvoor. En de hele week een beetje. Maar zodra ik de eerste schuif open zet en 'Happy" van Pharell laat knallen voelt het zó goed! Wat ik dan voel? Opperste blijheid! Radio maken is hetzelfde als een feest organiseren, als gidsen...Ik zorg ervoor dat de basis er is. Studio, hapjes, lol...en daarna start de magie!

Tuurlijk hielp het wel dat ik mijn mascotte had meegenomen. Mijn DJ carrière kent enorme ups en dramatische downs. Technisch gezien was vorige week een kleine ramp. Telefoon had kuren...en ik ook. Was ik ook echt twee dagen ziek van. Dankzij mascotte Oulawodimanadomba ging het Uur van Puur vandaag ssssssssssssmooth!

Gasten in de studio waren Jelle, Elja  en op afstand Digitale strateeg Marco Derksen ( ken je zijn blog?). @Wilg is vaste kern en co-host!

Hoe het ging? Dit was vóór:

en dit was tijdens

Snap je?

En nu is het voorbij. Ik zit thuis na te genieten. Morgen weer tijd om te piekeren over wat er mis en wat nog niet lekker gaat.  De muziek, geen website, geen logo, geen podcast, geen goede interviewtechniek, betere voorbereiding, geen jingles... O Sorry. dat doe ik morgen dus.

Die drang hé. Altijd die drang.  Ik ga radio maken tot mijn 83ste. Dit is zo magisch.

Gastenboek van vanavond door Jelle van www.lijstjes.info Sprekend en waar. Vooral punt zeven!

En de DJ sluit af met muziek. Het is al laat. daarom iets rustigs. Toni Braxton. Alles klopt... de sound, de clip en haar witte catsuit. Go Toni!

 

Reacties op De drang. Altijd weer die drang. Niet te stoppen.

Carolien Geurtsen 14/10/2014 | 08:19 uur

Leuk om te lezen, ik kon er niet 'bij' zijn gisteravond, dus straks naluisteren. Veel radio gedaan vroeger oa Wijf van Groll dus weet hoe het voelt, zowel de thrills als de krimp van wat er mis gaat. Alleen was/deden we dat toentertijd nog illegaal dus letterlijk invallen van politie en weg door het dakraam vd zolder etcetera -

terwijl ik dit schrijf moest ik toch even opzoeken of er nog iets van terug te vinden ws, want pre internet praktijken, en ik vond dit

> In het Geheugen van Nederland komt wel een verwijzing voor naar een Vrouwen
> radioprogramma uit 1981 met de titel "Het wijf van Groll; Utregse
> vrouwenradio".
maar genoeg geschreven, ik ga even luisteren.

 
Anna-Maria 14/10/2014 | 08:43 uur

@carolien toch een beetje onsterfelijk... maar ja. Het blijft radio-> je stuurt het de lucht in en het verdampt. ;-)

 
Elja 14/10/2014 | 12:23 uur

Wooohoooo!! Radio. EN iederedagbloggen. YEAH!

 
Linda Kwakernaat 15/10/2014 | 17:36 uur

Zoals ik al twitterde : het plezier spat er vanaf!
Ladies You Rock!

 
Plaats jouw reactie