De dagen zoals ik ze voelde... rennen, vliegen, praten, vallen en weer opstaan. Opzij, opzij, opzij PLOG 852

Anna-Maria
op vrijdag 05 juni 2015 om 00:58 uur

 

Hoofd en agenda lopen over. Dan is er maar één oplossing. De week doornemen en nadenken over waarom? Waarom doe ik de dingen die ik doe? Heeft het nut? Doe ik het goed?

Meestal heb ik dat moment op de zaterdag. De laatste weken was ik bijna elke dag overdag en 's avond aan het werk. Ook de zaterdag. Gelukkig Plog ik zo nu en dan. Praatjes en plaatjes laten me scherper zien.

OK. Waar ben ik mee bezig?

Inwerken nieuwe puurders. Drie leuke nieuwe fulltimers en Anouk (vier) start in juli. Flinke bulk. Alles doornemen. Week lang. Volgende week vrij zwemmen op kantoor Utrecht.

Ah! Daar heb je ze. Mandy, Claire en Lotte. Nee geen mannen. Wel stoer.

Mannen doen andere dingen. Puur Amsterdam kantoor wordt steeds voller. Allemaal eventspullen en  kasten om de eventspullen in te doen. Soms maakt het me moedeloos. Ik weet dat het mooier gaat worden..ooit!

Niet mee eens. Jonkies zijn natuurlijk wel verpest door saaie schooluren ...maar durven wel! Geen hypotheek of beugel voor je kind-betalen verkramping.

Ik bedoel maar.

Ik probeer de laatste tijd steeds terug te gaan naar de bron. Kom er steeds vaker achter dat die er niet is. Iedereen klooit maar wat aan. Uiteindelijk gaat het om macht, liefde, heldendom en venijn. Ik wil geen venijn.

Ik probeer daarom dit tijdens de komende 84 jaar hier op aarde.

GOED VOOR JE NAASTEN ZORGEN

GELUK DELEN

WAAR MOGELIJK JEZELF ONTWIKKELEN

 

Waar doe jij dit allemaal voor?

 Radio Aalsmeer gaat goed maar ik wil méér! Ik wil echte jingles, meer items.. snellere techniek. Heb mijzelf één maand gegeven om dat te regelen. terugluisteren kan op www.radioaalsmeer.nl

Thuis ook veel dingen die beter worden. Legomannen overal. Vanaf zes uur in de ochtend.

Dit is Dimitri. Hij bewaakt het geheim van de escaperoom die ik aan het bouwen ben. Nou ik... ik bedoel dus deze coole gasten.

Links Robotman Niels en rechts raadselman Marvin. Gaat mooi worden. Hierrr meer daarover.

 Cor is geweldig. Ik mag zijn hoofd voor onze escaperoom gebruiken. Zomaar!. Onbaatzuchtige held.

Flink deel van de week was ik niet te harden. Overkomt me nooit. Maar mijn plan moet af. En dan ook echt MOET. Maandag inleveren. Donderdag verdedigen. Dan is mijn opleiding voorbij en kan ik weer verder met mijn leven. Ik vond de opleiding pittig. Vooral deze maand. HELP!

Als ik al denk aan maandag draait mijn maag om.

Inspiratiemoment bij DROOG! Ga daar naar toe mensen.

 

Ook deze week. Veel energie gegeven aan mensen. Drie trainingen. Was tof. Woensdag knakte ik een beetje. Auto moest aan de kant bij de A2 naar Utrecht en half uurtje geslapen in de auto onder een shawl. Ach... zal Obama ook soms wel doen. Moeheid is niet weg. Hele week al niet.

 

Ik tel mijn zegeningen. Lief gezin.

Schoonouders weer terug van vakantie.

Instagram lezing voor Social Media club ging goed. Hier mijn presentatie

 

Deze ochtend met Open Coffee Aalsmeer om acht uur rondje bloemenveiling...Dank @Wilg en Bloemenbaard @JPschadde voor organisatie!

 

Nieuwsbrief Sail echt maandag af.

Mijn weekend plan is weer te vol.

Maar ik zou niet anders willen. OK... uren slaap. dat wel. NU!

Muziektip--> Cowboy jongens voor tijdens de BBQ

Sister Hazel. Draai ze al vijf dagen nonstop. Dit liedje dus.

Mooi.

Reacties op De dagen zoals ik ze voelde... rennen, vliegen, praten, vallen en weer opstaan. Opzij, opzij, opzij PLOG 852

Renata Oort 06/06/2015 | 10:59 uur

Goeie tip. Ga ik ook ns doen. Mijn bezigheden fotograferen, starting now! :)

 
Anna-Maria 26/06/2015 | 23:39 uur

Nou Renata? Kom maar doorrr!

 
Plaats jouw reactie