De dag vóór Valentijn. Plogsoap. 13 Februari 2014. #plog

Anna-Maria
op donderdag 13 februari 2014 om 22:02 uur

 

Wakker worden. Heerlijk geslapen.

Wou dat de was af was.

Vanmiddag presentatie Sociale Media voor selecte groep mazzelaars in het Gemeentemuseum Den Haag. Mijn mooiste tip: Begin er niet aan als je er geen liefde en aandacht aan wil geven. Even wat prikkelplaatjes op een rij zetten. Kern van mijn verhaal: geen angst, wees echt en rauw én geniet!

Hele dag heerlijk gewerkt. De uren vlogen om zonder dat ik door had waar en wie ik ben. Dat zijn de beste uren.  Rond twee uur in de auto. Den Haag is dichterbij dan ik denk. Altijd. Elke keer.

 Adem in.

Zo prettig deze stad. Licht, ruimte en de zee om de hoek. Hou van Den Haag.

Ingang Gemeentemuseum Den Haag. Meisjes proberen hun buschauffeur te overtuigen dat op de terugweg écht radio 538 op moet. Hij wist het allemaal nog niet. Hij genoot stil van zijn macht...

Keurig volk.

Moe van het moeten.

Meeting room nog bezet. Ik ben het konijn uit de hoge hoed. Even een ommetje dan maar. Afdeling ingewikkelde beelden was dicht. What a bummer.

Oppassen voor blaasontsteking mevrouw! ( Flauwe grap...ik weet het. Kom het niet laten)

Scheef... sorry mensen!

Dit raakte mij het meest. Prachtig boek in de museumshop. Over fotostudio Merkelbach. WAUW!  Hier gaat mijn hart sneller van kloppen! Zie nu ook dat het stadsarchief Amsterdam een actie heeft: Red het Portret!  Men zoekt een naam en verhaal bij elke fotoplaat. Smullen!

Verhalen, dromen, levens. Ze zijn allemaal al voorbij. Wij maken nu dezelfde fouten en piekeren onnodig om dezelfde dingen. Leer! Geniet van het moment.  Prachtsite die Merkelbach site.

Onderzetters

Op zoek naar de plek waar ik de presentatie ga geven. Deze lieve glunder dame bracht me via wirwar gangen naar...

Een plek tussen dode bomen!  Raar is dat. Vroeger was een bibliotheek als dit (.rij na rij. Kast na kast) echt je kapitaal. Bron van kennis. Kennis is macht. Nu zie ik het en denk: Mooi... maar onnodig stoffig. En klap mijn Mac open.

Presentatie over de ruig-, en rauwheid van de www wereld. Vroeger was ik een profeet. Twitter, Flickr, en facadeboek was nieuw en raar. Nu sexy en vaak te gladjes. Ik breng mensen weer terug bij het oer van alles. Leuk en verfrissend om te doen. Gaat niet om diagrammen, het gaat om sociaal! Dat werkt!

Borreltijd!

Nais.

Goede vriend @filosoof in de house. Ben fan van hem sinds 2007.  Jammerrr dat hij geen hoed op heeft vandaag. Hij is de online marketing en sales goeroe van Den Haag Marketing. Is hij goed in.

Nog even proosten...

En dan weer op weg naar huis en haard... wauw...coole panty!

En een auto die me blij maakt...

Sappige trambanen in Den Haag

Tja..Herkenbare grap van Fokke en Sukke... Wroem!! Op weg!

Shit...wéér de verkeerde afslag genomen naar Aalsmeer. Stomme nieuwe route is acht minuten langer. John Cleese zei ooit heel snugger: Bewegwijzeringen moet je laten aanleggen door mensen van BUITEN de stad. Die snappen het echt.  En ik ben het met hem eens. Is toepasbaar op elk bedrijf.

Bijna thuis en toch stuur ik naar links. Waarom doe ik dat? Wist dat er ergens nog een borrel was...maar voelt te druk. Voel geen inspiratie. Mis wat. Ik mis thuis.

Zo. Rust. Niet vergeten morgen bloemen in de groenbak te dumpen.

Bord op schoot en vlammen uit mijn oren.

Af is de dag. Was een dag vol nut, adrenaline en kunst. Wijze les: Zoals het klokje thuis tikt, tikt het veel te snel. Blij dat Cito voorbij is. Nu focus op lol en vertier.

Morgen weer een dag, morgen weer een plog! 

 Want ploggen is nog steeds leuk--> Het laat me stilstaan bij mooie dingen en coole sites.  

Reacties op De dag vóór Valentijn. Plogsoap. 13 Februari 2014. #plog

woordenaar 14/02/2014 | 10:50 uur

Stilstaan bij mooie dingen... Dat is inderdaad een meerwaarde aan ploggen.

En Maurice, wat een topgozer is dat!

 
Anna-Maria 16/02/2014 | 08:20 uur

@woordenaar meerwaarde is ook leren van elkaar

 
woordenaar 16/02/2014 | 11:53 uur

Ja! Wat doe ik hier in godsnaam zou ik niet gelezen hebben zonder jou plog :-)

 
Plaats jouw reactie