De brief lag op de mat!

Anna-Maria
op zaterdag 16 oktober 2010 om 22:44 uur

 

De oranje leeuw pronkte ons tegemoet.

Wijze woorden als "Denk maar niet dat je over tien jaar in het Nederlandse elftal speelt."... maar ook: "je bent gescout". Zijn jongensdroom kwam uit.  Dus begon ik niet over viezige  voetbalmakelaars, powerinjecties en trophy wifes. Ik sta gewoon twee uur trots langs de lijn en zie hem urenlang ploeteren in de regen. 

Boven in de kantine moeders die via hun mobiel aanwijzingen geven aan zoon op het veld. Tientallen voetbalkunstenaars op een kluitje die niet geloven democratie. Ik heb alleen oog voor mijn levenswerk.

Kortste van de klas ( mijn schuld), veel te aardig ( schuld van blonde god) en bloedfanatiek (samen). We moeten nog xc3xa9xc3xa9n week opdraven en dan horen we de uitslag. Voorzichtig vertel ik zoon dat hij een hele goede coach zal zijn later.

"Ok, dan word ik voetballer xc3xa9n coach."

Reacties op De brief lag op de mat!

jessica krijgsman 17/10/2010 | 09:51 uur
die Oranje nr. 19...is die van jou en de blonde God??? Maar wat dragen de Suarezjes toch allemaal mee in die enorme tassen? Ik hoor het dinsdag wel ( of niet, bij eventueel tijdgebrek) op de lunch. Ik heb nl. ook een profvoetbller in spe in huis. Denkt ze ( de dochter) Dus ben wel benieuwd hoe dat scouten in z'n werk gaat. Doeg tot dinsdag! Groet Jessica aka @festivalweduwe
 
SARA 18/10/2010 | 21:29 uur
supergaaf zeg!
 
Erik Visser 30/10/2010 | 09:12 uur
Gaaf hoor. Mijn jongste droomt ook van het worden van een prof. Hoe is het afgelopen?
 
anna-maria 30/10/2010 | 09:47 uur
@erikvisser we moeten nog xc3xa9xc3xa9n training. Hij is te aardig...
 
Plaats jouw reactie