bouwjaar '24

Anna-Maria
op vrijdag 26 augustus 2005 om 10:10 uur

 

Mijn oma is een uitstervend ras. Een brok energie en Jordanese venijn. Niet te beroerd om soms iemand neer te hoeken die wat slechts over van Basten te vertellen heeft
Voetbalfan tot op het bot. Ze had vroeger zelfs een Ajax-altaartje in huis met rood/witte bloemen.

Heerlijke Oma-gerechten zoals garnalengehakt zal ik wel nooit leren koken. Wie heeft er culinaire herinneringen aan vroeger?

Reacties op bouwjaar '24

eddie 28/08/2005 | 19:44 uur
Hallo lieve schoondochter Van harte gefeliceiteerd met je nieuwe web-log !!!!! weet ik het beter.....? eh nee, dat geloof ik niet! Ik ben zo'n zak, die eerst naar taalfouten zit te kijken, ipv. daar helemaal niet op te letten.... en de leuke, verrassende inhoud leest. Daar gaan we... volgens mij moet het ALLE zijn ipv ALLES En is Italiaans-Amsterdamse beter... Jordanees venijn ipv jordanese venijn...?! Ganalengehakt NIET KOKEN, maar MAKEN.....?! weet ik het beter.... ik weet het niet hoor. Waarschijnlijk ben ik een mierenneuker en behoor ik daar helemaal niet op te letten! Een nostalgisch recept heb ik van STROOPPALING.....heerlijk! En is Arthur al gekortwiekt of heeft hij geen tijd voor de kapper omdat hij met 5 hengels tegelijk moet vissen....? De voorkeur van Alex voor de kleur rose hoef je niet beangstigend te vinden, hoor..... tenslotte draagt z'n opa ook vaak rose of suikerzoet cerise en dat zegt genoeg!
 
anna 28/08/2005 | 19:47 uur
Taaalvauten zijn moeilijk uit te sluiten wegens de tijdstippen waarop ik log , en natuurlijk mijn tweede generatie allochtoonschap.
 
Plaats jouw reactie