BONKEND HART

Anna-Maria
op zondag 10 juni 2007 om 00:29 uur

 

Natuurlijk moet hij niet mokken want hij heeft net een stoute vakantie met de mannen in Zuid-Frankrijk achter de rug.

Maar hij heeft ook een beetje gelijk.  Voordat ik de deur vanavond achter me dicht doe hoor ik hem nog zeggen "Veel plezier.  Ik blijf wel weer de hele avond thuis." Ik ben vaak weg...heel vaak. Soms wel elke dag. Vaak wel elke avond. Week na week.

Zo anders dan vorig jaar toen ik vocht om het bestaan van dit nieuwe avontuur en de jongens elke dag uit school zag komen.  Inmiddels nu al met vier man sterk elke dag op kantoor en het stopt maar niet.

Elke dag bonkt mijn hart uit mijn lijf van geluk en heb ik vlinders in mijn buik.   Vorig jaar was alles zo anders...keuzes. Ik weet dat de jongens het goed hebben, maar het is heel moeilijk.

Gelukkig is het volgende week avondvierdaagse en praat ik weer bij. En die bedrijfsuitjes gaan ook wel weer voorbij en dan is er meer rust in de tent.

Reacties op BONKEND HART

Jan Hamelink 10/06/2007 | 09:04 uur
Balans. Zo moeilijk te vinden en nog moeilijker te houden, maar zo nodig.
 
Jolie 10/06/2007 | 19:00 uur
Ja, dan lees ik eerst de reactie van Jan H. :)) en als ik het dan nxc3xb2g niet weet, lees ik je stukje nog 2 x over.. Maar ik weet het niet... ik wens jullie gewoon een vakantie *samen* (en als het nxc3xb9 niet samen is, dan wel strxc3xa0ks samen! Want dxc3xa0t verdienen jullie :)))
 
Meisje 11/06/2007 | 10:58 uur
Het komt goed, daar ben ik van overtuigd.
 
Marloes 11/06/2007 | 14:13 uur
Wat nou als de schoen aan de andere voet zou zitten Anna Maria? Elke startende ondernemer heeft ruimte nodig om te groeien en een goede balans te vinden. Jij hebt nu steun nodig, geen kritiek.
 
Plaats jouw reactie