Blogtoernee NEMO ... and the winner is...

Anna-Maria
op zondag 12 augustus 2012 om 23:16 uur

 

Blijft altijd moeilijk om iets te beslissen voor de zomervakantie.  Weer een lange lege dag voor de boeg. Wat nu?  Zoveel te doen, zoveel smaken. En dan heb ik ook nog twee totaal verschillende zoons. Eén sportheld zonder rust en één leesverslaafde slimmerik die het liefst van museum naar museum sjokt. Daarom was NEMO in de ochtend een schot in de roos. Prachtplek waar die twee werelden samenkomen.  Samen smullen van de tentoonstelling Sportlab ( tot 2 sept. 2012)

Wat daar te doen is? je werkt je in het zweet bij bijvoorbeeld penalty nemen, roeien en hoog springen. Na elke poging volgt er een gouden tip. En dan? O wonder...

Dan is het net of de bondscoach zelf je vleugels heeft gegeven. Alles lukt plotseling sneller, beter en hoger. Nieuwsgierig? OK..één klein tipje van de sluier. Als je tot een bepaalde hoogte bent gesprongen dan is het slim om bij poging twee je te concentreren op een plek nét daarboven. En dan lukt het. Makkie. Gratis tip! Voor de rest van de tips moet je echt zelf naar NEMO. 

 

Reacties op Blogtoernee NEMO ... and the winner is...

@RechtvoorjeRaab 14/08/2012 | 22:30 uur

Ja ik denk een uniek initiatief dat weleens succesvol kan zijn in de rest van de Randstad. Ik denk dat veel mensen kunnen inleven in het eerste deel van het verhaal.

 
Plaats jouw reactie