Blog bestaat 10 jaar! Zoek de verschillen Blog 5/2222

Anna-Maria
op vrijdag 17 april 2015 om 01:01 uur

 

Dit is toen.

Ik woon in Leimuiden ( waar is dat?) Mijn bedrijf gaat goed en ik probeer te wennen aan uitzicht op koeien. Van binnen ben ik een vulkaan maar ik stuur die energie richting blonde god,  zoons en werk. Mijn blog is bij web streepje log en ik hou van internet. Het geeft me plezier, verbazing, omzet, inzicht en vriendschap.Het is de echo van nu. Precies de juiste snelheid. De echte wereld is te slow motion.

Dit is nu.

Tien jaar later. Niet zoveel verschil. Wel meer rennen en vliegen. Bedrijf groeit en wij groeien mee. Chronisch tijd tekort...iets meer last van het mailmonster als ik eerlijk ben. Ik woon nu in Aalsmeer (waar is dat?) en ben tevreden. Aalsmeer geeft de rust die ik zoek. Mijn bedrijf heeft een kantoor in Amsterdam en één in Utrecht. Ik heb een radioprogramma op de maandag en volg een postdoc studie Digitale marketing en Leiderschap op de donderdag. Nog twee lessen...ik mis de studie nu al. Mijn blog zorgt voor flow aan het einde van de dag. Net vóór bad-bed-boek.

Ok... een ietsie pietsie verschil met toen. Maar het juiste antwoord is : GEEN VERSCHIL! Toen gelukkig en nu gelukkig.

Wat ik mis? Nu niets. Ok wat extra tijd...maar volgende week ga ik richting congres van David Allen Getting Things Done. Ken je dat boek?

22 april leer ik dus dit :

Met GTD zet je dromen en fantastische ideeën om in resultaatgerichte acties. GTD biedt principes en een proces om:

  • de goede keuzes te maken

  • de keuzes goed te maken

  • de cruciale acties uit te voeren op het meest geschikte moment (nee, dat is vaak niet op het nippertje…)

  • te genieten van succes of te leren van onverwachte resultaten

  • je energie goed te managen die je altijd kunt inzetten als dat nodig is

  • er volledig voor je werk te zijn, volledig voor je gezin en vrienden en volledig voor jezelf

  •  

  • Zie ik je daar? 

  •  

  • Filmpje van de dag is GE NI AAL. Het is mijn toekomst. Goed kijken...het is zo voorbij. Pubertijd in één minuut.

  •  

    
  •  

Reacties op Blog bestaat 10 jaar! Zoek de verschillen Blog 5/2222

Plaats jouw reactie