BENG

Anna-Maria
op maandag 31 oktober 2005 om 11:30 uur

 

Hoe vaak zal ik nog mijn hoofd moeten stoten voordat ik het eindelijk begrijp?

Vaak start ik een wild plan, een goed doel, een enthousiast project...en dan krijg ik het vol in het gezicht weer terug!

Het gaat een tijdje goed en dan begint het. Gemok , gezeur, er wordt met kicksen op mijn hart gestaan en het goede gevoel vervliegt.

Edward ziet het altijd eerder aankomen. Waarom ik niet?

Reacties op BENG

Jolie 31/10/2005 | 21:15 uur
Huuh, wat klote. Wel opschrijven in een ideeenmap enzo, want wieweet ben je gewoon een beetje te vroeg met je idee! Ken het wel een beetje ;) Gisteren had ik ook een idee (voor een cursus) maar ik *begin* er maar gewoon niet eens over, want het zal wel ondoenlijk zijn. Of niets opleveren. Dattis dan misschien iets waarin we verschillen, dat ik ben gaan denken, 'het enthousiasme zal zich wel beperken tot mijn hoofd' ;-) Aan de andere kant vindik dat ook weer wat laf! Toch beginnen is dapperder!
 
anna-maria 31/10/2005 | 21:47 uur
@ jolie Is het dapper te beginnen en dan halverwege het toch af te blazen? Ben wel benieuwd naar jou plan. heb je wel tijd met al dat kruipende spul om je heen?
 
Jolie 31/10/2005 | 22:53 uur
Jazeker! Zowel beginnen als halverwege afblazen is dapper: want toegeven dat iets niet werkt is xc3xb3xc3xb3k dapper! Dat kan lang niet iedereen :) Met dat kruipende spul heb ik idd. helemaal geen tijd. Opdrachten doe ik tussen 0u00 en 02u30, als ik ze niet afwimpel :? En-eh, dat idee is vast gestoord. Of een ander heeft het al bedacht. Of het levert niks op, alleen werk om het te maken, -kortom, ik denk nog even voor ik het vertel (evt via je mailformulier..)
 
anna-maria 01/11/2005 | 06:25 uur
@jolie Ik denk dat alles al eens is bedacht...laat het nog maar sudderen dan
 
Plaats jouw reactie