Beleven * Genieten * Onthouden... dat is mijn motto! Ik ben Puur!

Anna-Maria
op woensdag 05 november 2014 om 13:38 uur

 

Dit stond al zo lang op mijn lijst!

Toen ik ooit bedrijfsuitjes ging organiseren met Puur Amsterdam ging alles op instinct. Ik had mijn vlieguren gemaakt bij duizenden rare baantjes. Van matroos tot zweten in juni in een Kerstwinkel. Fotolab, lijstenwinkel, DOZA (donderdag/zaterdaghulp) bij de V&D, Mac en Maggie hele-dag-staander en juf in kleuterklas.

Leukste baan was gids bij Rederij Kooy.  Zes uur lang betoveren, vijf talen, de stad elk vaartje anders. Zo gaaf. Extra smeuïg was de soap tussen kantoor, schippers en gidsen. Nooit saai. Haat en liefde.

Nu is mijn leukste baan mijn leven.Ik bén www.puur.nl  Het instinct is er nog steeds...maar er is meer moeten.

Toch buig ik niet. Ik blijf puur. Ik volg mijn instinct. Het is wel moeilijk...geloof me...Het is lastig om de moeilijkste weg te blijven bewandelen. Te vechten voor je gevoel. Niet mee te gaan met de waan en troep.

Eén van de manieren waarop ik alles toets is mijn motto. Beleven* Genieten* Onthouden. Ik stel altijd de vraag: Is iets bijzonders genoeg. Blijft het kleven in je hoofd. Schrik je ervan of is het juist extra genieten? En dan het allerbelangrijkste: Zal je deze dag, dit moment onthouden over twintig jaar?

Vandaag weer gelukt.  Helemaal blij.  Met team Puur vandaag terug gegaan in de tijd. En de foto's zorgen voor onthouden. Beleven en genieten kunnen we zelf!

En blonde god is blij als ik ook blij ben. En dat was vandaag.

 

 

 Mooie dag!

Tijd om af te sluiten met musica.  Ricky Nelson. Heftige quick-step boy.

 

Reacties op Beleven * Genieten * Onthouden... dat is mijn motto! Ik ben Puur!

Plaats jouw reactie