Belachelijk druk...én toch tijd vrijmaken voor een #blogbal. Dat is karakter.

Anna-Maria
op donderdag 26 september 2013 om 23:38 uur

 

 Tradities zijn mooi.

Ik heb weinig regelmaat en cadans in mijn leven. Gelukkig is er één terugkerende boomerang happening: De Blogbal.

Volgens de sage is de blogbal ooit ontstaan in de achttiende eeuw toen @punkmedia (Henk Jan Winkeldermaat blog) en @rcaptijn ( Rob Captijn blog)  bij uitspanning Klein Kalfje werden overvallen door een groep struikrovers. Ze verdedigden zich dapper met stapels bloedhete bitterballen. De struikrovers kozen het hazenpad, de rest is historie.

Om dit wapenfeit te gedenken komen ze elk jaar samen met een selecte groep uitverkoren oer-bloggers. Sinds 1924 schuif ik ook aan. Zo gaaf. Het is echt een genot. Mooie gesprekken en plannen. Verder aan tafel deze keer @berendquest (blog) en @svankolfschoten.

De onderwerpen vinken we systematisch af volgens het blogbalsysteem. Ik leerde deze keer meer over testamenten, telefonische verkopers, het rad van fortuin en Lochem.

Lochem ja. Want @punkmedia lokte ons naar Lochem. Zijn nieuwe woon/werkplek.

En we hebben beeld!

Rob Captijn  in gesprek met zichzelf. ben helemaal weg van deze nieuwe app... Doublematic HI LA RISCH Vanaf nu zijn we allemaal tweelingen! Video boven is ook een nieuwe app-> Frameblast. Ook erg lekker.

Reacties op Belachelijk druk...én toch tijd vrijmaken voor een #blogbal. Dat is karakter.

Carolien Geurtsen 21/10/2013 | 21:24 uur

gevonden! en gelijk leuke verwarring de blogbal en het blogbal - al had ik de Tweet wel langs zien komen erover - een eeuwigheid o nee tijd geleden. Ik ga vanuit eenheel ander perspectief de beker voor het komende blogbal maken en dacht dus dat je HET daarover had. Ook toevallig, maar Not.

Ik ga de tweeling app kijken.

Leuk dat je er even bij was, bij blogpraat.

 
Anna-Maria 27/11/2013 | 22:02 uur

@carolien is er al een datum?

 
Plaats jouw reactie