ALWEER

Anna-Maria
op vrijdag 16 december 2005 om 15:47 uur

 

Hoe vaak moet ik hakken voordat de knoop door is?

Deze week was ik op stap met een makelaarskantoor. Al eerder deelde ik met jullie mijn droom: verhuizen naar een plek met meer dan [i]een bakker.[/i]
Ik beweerde ook dat ik niet al te kieskeurig was. Nog steeds ben ik ervan overtuigd dat men niet meer nodig heeft dan een bed/ bad en open haard. Nu heb ik dit alles hier ook maar IK TREK HET NIET MEER

Voorbeeld: ooit liep ik met de jongens buiten in de sneeuw om half een 's middags: en er had nog niemand in mijn straat voetstappen achtergelaten! Geweldig voor de mensen onder ons die rust willen, maar een gemiddeld mens in het bejaardenhuis heeft meer aanspraak.

MAAR WAT WIL IK DAN?

Een woonboot zoals dat van mijn ouders, een lief huisje in de geboortestreek van mijn vader of gewoon een doorsnee Vinexhuis met flink veel kinderen om me heen?

Het is pas half DECEMBER en ik word nu al gek hier. ( normaal heb ik dit in januari)

Reacties op ALWEER

mette 16/12/2005 | 15:55 uur
tja...weet je wat het is met dames van onze leeftijd...wij hebben vaak gezinnen...manlief, xc3xa9xc3xa9n of meerdere kinderen...en als wxc3xacj willen verhuizen, moet heel het gezin weer mee op sleeptouw ik heb mijn kinderen nu enkele keren verhuisd en dus ook van school moeten laten verwisselen...ik zou het niet meer dxc3xb9rven opperen dat ik eigenlijk wel weer zou willen verhuizen... hoe zit dat met jouw man en kids? zouden die het zien zitten om te verhuizen?
 
Anna-Maria 16/12/2005 | 16:02 uur
Edward vindt het best mits we niet verder dan 10 minuten van moeder en tennisbaan afzitten. Maar de optie om in Aalsmeer te kopen lijkt me meer dan aantrekkelijk.
 
Eufrasieke 16/12/2005 | 17:15 uur
En wat denk je van Abcoude, tussen "de ajax-vedetten" en ex-vedetten, weet er een schitterend huis dat te koop is, en in Abcoude "leven" de mensen nog, vind ik.
 
marina van dongen 16/12/2005 | 21:52 uur
Kom nou maar gewoon naar Hilversum. Neem je moeder lekker mee. En tennissen kan hier ook.
 
Lib Aria 17/12/2005 | 00:32 uur
Anna-Maria, als je het geluk hebt, en daar twijfel ik geen ogenblik aan als ik Marina's woorden lees, in Hilversum geduld te worden, tja dan... zou ik, als ik jou was, niet twijfelen. Ik mag al blij zijn, mits ik er voor betaal, als ze me op de X-side van de Ajax-Arena een ticket geven. Daarom kies ik voor de seats in een deftige club in Vlaanderen. ;) :P :D
 
Anna-Maria 17/12/2005 | 02:13 uur
@ Marina Hilversum lijkt me erg mooi. Niet alleen omdat het groot en klein genoeg is, maar ook omdat er (denk ik) wel wat te beleven is op cultuurgebied. maar zoals ik zei: We moeten in de buurt van Edward's moeder blijven.
 
Nirvana 18/12/2005 | 09:38 uur
Wat ik al vermoedde: het gehucht waar je woont, geeft je 'te weinig' prikkels. Dat wil zeggen minder dan je wilt en gewend bent. Als je je huis wilt verkopen, dan moet je in deze tijd gemiddeld wat meer geduld hebben.
 
Plaats jouw reactie