Altijd lol bij de familie Mol. Plus recept allerheerlijkste toetje ooit.

Anna-Maria
op maandag 04 juli 2011 om 23:02 uur

 

Op onregelmatige tijden schuiven we aan bij de familie Mol in Alkmaar.

Eergisteren was het weer feest. Nog steeds passeren stap voor stap de leerzame momenten in mijn hoofd. Want eten mag het niet heten. Gastronomisch genieten is beter. Of... een complete cursus "entertain van uw gasten."  Alles klopte. De dis, de lach, de gasten, kadootje toe en het lekkerste toetje ooit gegeten.

Leerzame momenten op een rij

Als de chef kookt, dan is het vol overgave en gul.  Mijn favoriet van de avond ; het krabkoekje (recept volgt volgens Mol) . Smaakt absoluut lekker met Hello Kitty-kleurig Japans sakespul.

Onderweg tussen voor en hoofgerecht wat Blackberryspeeltjes voor tijdens het wachten.  De nieuwe Playbook en de nieuwe 'aanraakbare en handzame- blackberry 9ennogwat. Harten gingen sneller kloppen.

Hoofdgerecht was veel, goed en perfect.  Wat me nog het meest verbaasde... Ronals kookte en was toch aan tafel. Topsport!   Alkmaarse kazen toe..natuurlijk.  Maar eerst ontdekte ik het meest verrukkelijke toetje ooit. Kan al dagen aan niets anders denken. Ken jij 'Eton mess '? Nigella legt het even uit, Maar geloof me. Ronald Mol kan het veel, vxe9xe9l beter. Recept Eton Mess hier.

laatste leermoment..Killer heels are killing...

Reacties op Altijd lol bij de familie Mol. Plus recept allerheerlijkste toetje ooit.

Plaats jouw reactie