Al bijna twee jaar een slijterijmeisje in mijn leven.

Anna-Maria
op maandag 21 juli 2008 om 21:38 uur

 

Twee jaar geleden zag ik het Meisje van de Slijterij voor het eerst in de ogen.
Ik zag een blonde dame met Hazes- achtige hoed tijdens een interview over emotiebloggen (door punkmedia) en wist dat dit zeker geen doetje was...precies het soort mens dat de wereld nodig heeft. Onverwoestbaar, scherp en oprecht. Een vrouw zoals meer vrouwen zouden moeten zijn ( want er is meer in het leven dan Gucci-laarzen).
We mailden en voor ik het wist zat ze bij ons aan tafel en proefde ze mijn overheerlijke kookunsten. Vanaf toen vond ik het een verademing om haar te lezen,te spreken en me te verwonderen. Eindelijk iemand die ook acht levens in xc3xa9xc3xa9n leven stopt.
Ze is...( hou je vast) ondernemer, boem la la-popzangeres, geeft proeverijen, blogt zich suf, zit in de politiek, geeft corporate-blog workshops, maakt fantastische filmpjes (tip!) , strijdt voor new media copyright issues , twittert, is een aardige moeder. en heeft ook nog verstand van heerlijke drankjes.
Ben er trots op dat ik zo'n super woman tot mijn vrienden mag rekenen. Want het leven is te snel en meisje geeft het kleur!

Reacties op Al bijna twee jaar een slijterijmeisje in mijn leven.

Petra 21/07/2008 | 23:38 uur
*bloos* Ben ik even blij dat ik welkom blijf in het huis met de overblijvende vliegtuigen:-) Ik had je ook net summier genoemd in mijn laatste posting over Twitter.
 
Plaats jouw reactie