Absoluut mijn favoriet; uitspanning de ttuin...probeer deze zomer dit te beleven.

Anna-Maria
op maandag 27 juli 2009 om 07:25 uur

 

Met Met een nagloeiend hoofd van een prachtige zomerdag, schrijf ik dit in de vroege vakantie ochtend op. ...Want mooie dingen moet je delen. En de dag van gisteren was heerlijk.

Samen met lieve vrienden en heel veel grut beleefden we een "Waterlandse dag". Dus een beetje spelevaren met de fluisterboten van familie John en veel taart eten.

Een Hollandse dag.We roken zoet hooi en sappige graslanden. Zo lekker.  En gingen op zoek naar een 'uitspanning' verscholen achter riet en robuuste huizen. Helemaal in Zuiderwoude...in de achtertuin van Amsterdam...  bij Theetuin en theeschenkerij 't Einde.

Alles bij 't Einde is prachtig...de inrichting, de bediening in de vorm van zachte pubers, de taarten, de eigenaresse Erigone Koolen, het uitzicht over schapen en het kabbelend slootje en de ligging...Helemaal 't Einde!

De jongens vlogen gelijk het weiland op , op zoek naar ingredienten voor een toverdrank ( inmiddels bezig aan Harry Potter II) en wij "grote mensen' zaten aan een tafel en bekeken de wereld en zagen dat het goed was.

Mijn favoriet bij de www.ttuin.nl ?

Voor de kinderen natuurlijk de ouderwetsche plakken brood met hagelslag (zo hoort het)

En voor mij; ALLES ! En dat wil wat zeggen want een verwend nest als ik is heel kieskeurig...;-)

espana 053 by you.

Reacties op Absoluut mijn favoriet; uitspanning de ttuin...probeer deze zomer dit te beleven.

vaguelyspecific 03/08/2009 | 13:20 uur
Klinkt heerlijk! En ook mooi fotos ;-)
 
Plaats jouw reactie