19 februari #plogsoap.

Anna-Maria
op woensdag 19 februari 2014 om 21:29 uur

 

De dag.

Het wachten.

Belachelijk veel sollicitaties voor de boeg. Maak het mijzelf niet makkelijk.

Eerste sollicitatie al om kwart over acht. Lichten aan en verse kop thee. Wel heerlijk rustig zo. Stuk voor stuk interessante levensverhalen. Rode draad is wel dat het woord évents' als een magneet werkt. Terwijl het allesbehalve glitter and glamour is. Gewoon keihard en lang werken. En pas rust en voldoening als klant uit zijn dak gaat. Op een positieve manier.

Jeuj!!!! Francis scoort haar eerste bevestiging. Trakteren! Niet één, niet twee maar drie taarten mee! Blij met Francis!

Het mailmonster is aan het winnen.

Powerlady Colinda op kantoor. Onze grote diva die niet te beroerd is om tijdens events hard te bikkelen. Actrice in hart, nieren en elke teen.

Lars is weg maar blijft gouden tips roepen.

Sollicitant nummer acht. Mijn aandacht dwaalde de hele tijd af naar die bungelbeentjes.

Ik stop even met letters kopen. Ik wil tijd kopen! Tijd! Wie heeft er tijd?

 Whoesj. Dag voorbij. Hunkerende mensen én hond bij de tram.  wachten, wachten, wachten...

Wachten, wachten, wachten. gelukkig zicht op HOT EL DE GROTE L

 Gaat hem niet worden. Ongeluk bij het Centraal Station. Dan maar flink de pas erin!

Hele etalage vol met de school van het leven. Maakt me droef. Vroeger leerde je zoiets van je familie. Maar nu ik verder kijk dan mijn neus lang is.. en naar de site klik. Vind ik het GE WEL DIG!!!! Ze zitten dus in LONDON en zijn een heuse beweging.  En wat een heerlijke blog!

Etalage van the American Book Centre. Nee...ik koop niets. Ik zoek tijd!

Soms kom ik mensen tegen die me non-verbaal waarschuwen wat me kan overkomen als ik vertraag.

Lekker loopje. Dankzij een ongeluk.

Beer zoekt eten.

Grrrrrrrrrrrrrr.

Bloembollenvelden.

Last minute aankopen voor film die we morgen en overmorgen gaan draaien.

Wachten op het baasje.

Richting de stal. Ben erg moe.

Schoonmoeder had weer een lekker prakkie voor grut en blonde god.

Morgen weer een dag, morgen weer een plog! 

Reacties op 19 februari #plogsoap.

woordenaar 20/02/2014 | 19:15 uur

Oh, die School of life boekjes zijn gaaf, heb er gelijk maar eentje gekocht (How To Be Alone). Aangezien ik ziek ben lijk ik ook tijd gevonden te hebben, maar betwijfel of ik je deze oplossing aan moet raden...

 
Anna-Maria 21/02/2014 | 00:17 uur

@woordenaar beterschap!!!!!!

 
Plaats jouw reactie