Deze Youtube is niet normaal zo goed en precies de juiste snelheid. Zet je schrap!

Anna-Maria
op donderdag 22 juni 2017 om 21:01 uur

 

YOUTUBE TIP.

Zo zou elke geschiedenis les moeten zijn. Dit is een tip van mijn jongste zoon Alexander(15)

Deze film is TREMENDOUS AMAZING! Ik hou van Alexander's humor, smaak en tips. Als hij iets roept dat is het bijna altijd een schot in de roos.Kijk naar deze film. Hij is twintig minuten BOMVOL geschiedenis, goede grappen en hele foute jingles.

De maker is Bill Wurtz. Zijn Japan youtube ging eerder al als een speer.  Bovenstaande video ging op de eerste dag al belachelijk viral.En dan bedoel ik: op  de eerste dag (10 mei 2017) 3,2 views en na zijn eerste week al 13 miljoen views!
 

Geeft feilloos  aan hoe educatief YouTube kan zijn. Denk wel dat veel mensen na de eerste keer kijken nog drie keer  terug hebben gekeken om alles woord voor woord te snappen. Man man man wat is dit snel!

 Ik zou stiekem willen dat de wereld altijd deze snelheid en informatiedichtheid had. Maker Wurz is ook fascinerend. Hij stopt de You weer terug in de Youtube. 

 

 

Maker Wurz kreeg voor zijn eerdere video over de geschiedenis van Japan al een Shorty Award ( soort Oscar voor de beste social online wereld) 

Dit vind ik ook mooi:  luisteren wat andere Youtubers ervan vonden.  Ok...hij was Canada vergeten. Maar ze zijn het met de rest van de wereld eens. Hadden we dit maar gekregen op de Middelbare school. dan was het zo veel lekkerder geweest. 

Supertip voor instagram : Volg Bob Steeman. Al is het moeilijk niet te gaa haa gaahaaaapen.

Anna-Maria
op dinsdag 20 juni 2017 om 22:32 uur

 

#cat #gaap #yawn #cats #yawningcat #yawningcats #kat 

Hij was al eerder op instagram.

Marcel Steeman is een bijzonder mens. Een politiek dier dat meer kan dan alleen maar de wereld beter maken.

Je kent hem denk ik van de Nationale Discussie- en Ophefkalender (geniaal)
De Voldemortinator (meer dan geniaal, Trump en zijn buddies veranderen in Harry Potter antivrienden )
en Eerlijke verpakkingen (om bang van te worden zo geniaal) 

En dan nu een insta account van zijn katten.Hij zit op insta onder de naam Bob Steeman. Niets bijzonders denk je? Zeker wel... zijn katten zijn alleen maar gaaaaa haaaaa gaaapend op de korrel genomen.

Terwijl ik deze blog tik gaap ik trouwens al drie keer. En jij? Dit is een ideaal account om te volgen nét voor het slapen. Werkt als een speer. Nu al zin in slaap. 

 

Gapen is mooi sociaal. Het zorgt ervoor dat de meute massaal van elkaar weet dat het tijd is om om te rollen. Wanneer? Nuuuuugaaaaap. Volg de gapende instagram van Marcel Steeman hier... 

Dank je Marcel. Dan is het nu tijd voor Bad-Bed-Boek. 

Hoe gaat het met je schuldklier?

Anna-Maria
op dinsdag 20 juni 2017 om 08:25 uur

 

Untitled

Sinds deze maand weet ik álles over mijn schildklier (schuldklier dus) Hij is traaaahaaaaaag maar krijgt nu een zet in de goede richting.

Elke dag stipt om 6.45 uur slik ik twee piepkleine tabletjes. Soms is dat op een moment dat mijn dag moet beginnen. Soms is het vakantie en mag ik mijzelf nog omdraaien en probeer ik heel hard weer in slaap te vallen.

Feest!

Sinds deze week slaan de hormonen aan en is het feest! Pijn weg, energie voor vijf, geen flardgedachten, einde blaasontstekingen, mijn huid en haar normaal en voel mij minder pafferig. 

Ik word 111 dus heb zeker dit leven nog 44560 van die tabletjes nodig. Best wel eng dat ik de rest van mijn leven dus afhankelijk ben van grote medicijn bedrijven en een logistiek systeem dat moet werken. Er was twee jaar geleden zelfs een tekort in de wereld van dit medicijn. 

Ook gij? 

Heb jij het ook? Sinds ik schuldklier expert ben gedraag ik mijzelf als een soort schuldklier Jehova getuige en wil ik iedereen het licht laten zien. Wist jij dat één op de acht vrouwen schildklier problemen heeft en een groot deel niet weet dat het hun schuldklier is? Nee het is geen overgang, burn out, vermoeidheid en kilo's teveel. Prik, prik, prik!

Herken je dit?

Klachten die kunnen passen bij een te traag werkende schildklier zijn:
moeheid, slaperigheid, traagheid
gewichtstoename
vochtophopingen, kortademigheid
opgeblazen gevoel
obstipatie, verstopping van de ontlasting
kouwelijkheid
haaruitval
menstruatiestoornissen
stoornissen van de vruchtbaarheid
tepeluitvloed
libidoverlies (minder zin om te vrijen)
spierverstijving
spierkrampen
gewrichtsklachten
tintelingen en doof gevoel in bijvoorbeeld de handen (carpaal tunnel syndroom)
psychische veranderingen zoals apathie, maar ook psychose of dementie
Het kan opgevallen zijn dat betreffende persoon er opgeblazen en apathisch uitziet, dat de huid en het haar droog aanvoelen en dat de stem zwaarder geworden is.
Niet al deze klachten hoeven aanwezig te zijn. De ziekte begint vaak sluipend, zodat geringe veranderingen niet opgemerkt worden. Bij oudere mensen kunnen de klachten atypisch zijn. Bij oudere mensen die bijvoorbeeld verward zijn geworden zonder een duidelijke oorzaak of bijkomende klachten, moet de schildklierfunctie gecontroleerd worden.

Herkenbaar? Gewoon bloed prikken dus. Mijn dokter belde al na twee uur en daar ben ik zo blij om!

KLIK VOOR MEER SCHULDKLIER 

Wat maakt je gelukkig? Radio Aalsmeer natuurlijk!

Anna-Maria
op zondag 18 juni 2017 om 09:42 uur

 

Drijvende studio Radio Aalsmeer bij de Junior Pramenrace

 

Goede radio is het resultaat van fanatisme. De drijvende studio van Radio Aalsmeer was LIVE bij de Junior Pramenrace! Hoe goed is dat? 

De snoertjes op de juiste plek, de juiste mensen, een brok talent en nieuwsgierigheid.

Lekkere radio is de wil om mooie dingen te delen en verhalen te vertellen. Dán wordt radio maken magie.  Als het dan ook nog lukt om uit te zenden vanaf een coole studio die drijft... Wauw,  dan slaat magie over naar pure professionaliteit. Dat was dit dus. 

Zo trots gisteren! Ik was bij de start van een bijzondere uitzending. Het was genieten. Omroep Radio Aalsmeer heeft als kapitaal goede mensen die vrijwillig belachelijk veel uren in hun hobby stoppen. Dat stopt niet bij draaiboeken maken, techniek stroomlijnen, bestuururen draaien, presenteren en zorgen voor goede muziek van goede kwaliteit. Nee, dat is de top van de ijsberg. Vrijwilligers maken Radio Aalsmeer af! 

Kim Maarse initiatiefnemer uitzending Let's Go vanaf het water
 

Wat zorgt voor  tevredenheid en geluk? Gisteren kwam ik dit krantenartikel tegen uit 2013 via @Punkmedia. Ik las het gisteren twee keer hardop voor aan mensen. Want dit klopt zo! Lees je mee? 

 

Als je iets gedaan wilt krijgen moet je het aan mensen moet vragen die het te druk hebben.

Dat zijn de mensen met daadkracht om het tóch te doen en ze maken die taak graag af. Gisteren omringde ik mijzelf door dit soort 'afmakers'. In dit stukje artikel is geluk volgens ontwerper Piet Hein Eek simpel: Werk niet te weinig en creeër! Door goed te doen en te geven wordt je gelukkig. Zo mee eens! Waar was ik? Oh ja op een boot. Een studio. 

 

Ik was bij de Junior Pramenrace!

Een Pramenrace is een varende Formule 1 strijd. De mensen aan boord hebben lol en zijn verkleed volgens een thema. Dat moet. Er is muziek en de wil om te winnen. De junior versie was 17 juni 2017 dus. De grote Battle der Pramen komt zo ook weer september en daar is Radio Aalsmeer traditioneel ook altijd al bij. Verheug ik mij nu al op. 

 De start was heerlijk! 

Trossen los en snel achter de boten aan! Junior Pramenrace terugluisteren kan hier. 

 

Meer foto's en filmpjes van de Junior Pramenrace 2017 hierrrr 

Mensen maken mij blij. Daarom hou ik zo van mijn werk.

Anna-Maria
op donderdag 15 juni 2017 om 22:12 uur

 

Ook zo'n zin in zomer?